U overweegt om Theatersterren te boeken, wat mooi! U kunt Theatersterren boeken voor uw organisatie in de gehandicaptenzorg. Neem contact met ons op voor meer informatie. Eerst nog wat meer informatie? Bekijk hier de trailer en de informatie aangaande duur, speelvlak, geluid en prijzen

Inhoud van de voorstelling

De voorstelling gaat over ‘Delen’. We ontmoeten Tim en Toos. Tim en Toos hebben verkering en al doende hebben ze nog een hoop te leren. Want hoe deel je je eten, je spullen, je ruimte en je lichaam met elkaar? Wanneer is delen goed, en wanneer niet? En móet je altijd maar alles delen met een ander? In de voorstelling ziet het publiek goede en slechte voorbeelden van delen. Het wordt een echte quiz. Het publiek mag steeds de goede manier raden.

Maar Tim en Toos zijn niet de sterren van de show. Want ín de voorstelling doen +/- 5 mensen met een beperking mee! Voorafgaand aan de voorstelling komen Job en Thessa 2 workshops geven aan deze groep ‘sterspelers’ En zij zullen in een aantal scenes mee gaan spelen en dansen. Het wordt een groot feest. Doe jij mee?

Duur van de voorstelling

De voorstelling duurt ruim een uur. Echter is de indeling van het programma en de optie van een pauze nader te bepalen in overleg. Dit heeft te maken met de doelgroep die we voor ons hebben. Samen met de activiteiten begeleiding zorgen we voor een passend programma.

Speelvlak

Wij hebben een speelvlak nodig van minimaal 5 meter diep en 6 meter breed. Een verhoogd podium is niet nodig.

Geluid

Theatersterren neemt een eigen geluidsinstallatie en geluidstechnicus mee.

Prijzen

U heeft de voorstelling Theatersterren in huis voor een bedrag van 650,- Euro excl 9%btw en reiskosten.

Wilt u ook +/- 5 mensen met een beperking mee laten spelen? Dan betaalt u de voorstelling inclusief 2 workshops voor de prijs van: 1000,- Euro excl 9%btw en reiskosten.