Thessa Koops

Thessa is een sociale ondernemer in hart en nieren. Ze is haar carrière gestart in de zorg als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ze heeft met verschillende doelgroepen gewerkt, zoals bij het Leger des Heils en in de Jeugdzorg. In de afgelopen 5 jaar heeft Thessa zich daarnaast ontwikkeld als een professioneel danser, regisseur en theatermaker. Thessa heeft ervaring met het maken van voorstellingen (www.new-memories.nl). Thessa werkt daarbij graag met bijzondere doelgroepen zoals ouderen en mensen met een beperking. Naast haar sociale skills en performanceskills zet ze graag haar ondernemerskwaliteiten in zoals acquisitie-, marketing- en salesvaardigheden.

Job van der Wal

Job van der Wal is een van Nederlands bekendste mime-artiesten, en werkt vanuit zijn bedrijf Mighty Impulse Movement. Hij studeerde aan het Innovo of Physical Theatre in Pasadena (in Amerika). Hij is een veelzijdige bewegingskunstenaar. Je kunt hem ontmoeten als regisseur, choreograaf, dansdocent, mimedocent, danser, mimespeler en non-verbaal communicatietrainer.  Daarnaast werkt Job al meer dan 20 jaar deeltijd als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Zijn passie voor de doelgroep combineert hij graag met zijn beroep als artiest.

Joke Oostveen

Joke werkt 21 jaar bij De Klup en is een betrokken en ervaren medewerker. Joke biedt het volgende; Aanwezigheid, continuïteit, opgebouwde vertrouwensband, inzicht in problematiek en begeleiding van onderlinge interacties. Joke heeft gewerkt in een woonvorm voor kinderen en jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking en/of sociale achterstand. Zij organiseert activiteiten voor deze doelgroep. Door haar respectvolle, begripvolle, flexibele en eerlijk houding weten de jongeren wat ze aan haar hebben.